Er zijn tradities waar we trots op mogen zijn. Verrast worden door je werkgever met een kerstgeschenk is er daar één van. Het gebaar, de waardering, de spanning, het heeft alles in zich waar een mens blij van wordt! Omdat het met zorg is uitgekozen en samengesteld, iets tastbaars, iets echts. Of het nu een traditioneel kerstpakket of een keuzeconcept is, een kerstgeschenk waar aandacht aan besteed is, bezorgt de ontvanger het échte gevoel van waardering.

Er zijn tegenwoordig aan het einde van het jaar meerdere mogelijkheden om de waardering vorm en inhoud te geven. Naast de klassieke kerstpakketten, die op maat en persoonsgericht kunnen worden samengesteld, is er het zogeheten keuzeconcept . Hiermee heeft de ontvanger een aantal mogelijkheden: een geschenk naar eigen keuze of een donatie aan een goed doel, bijvoorbeeld.

De toegevoegde waarde van het kerstgeschenk staat buiten kijf. Die rijke en warme traditie wordt bij veruit de meeste organisaties in stand gehouden. De primaire functie van een kerstpakket of een keuzeconcept is ‘iets’ toevoegen aan de arbeidsrelatie en de waardering voor je medewerkers extra benadrukken.

Voor het samenstellen van kerstpakketten en/of het juiste advies voor keuzeconcepten zijn er specialisten die op dit gebied alle kennis en ervaring hebben en die hun relaties graag ontzorgen. Promotion Products Services uit Nuenen is zo’n specialist . PPS weet als geen ander dat extra en stukje persoonlijkheid aan uw pakket toe te voegen. Maak een afspraak voor een showroom bezoek, of vraag de uitgebreide catalogus aan.

Of het nu gaat om een enkel stuk of een groter aantal, Promotion Products Services is uw creatieve partner in promotie.

Eind goed, alles goed