Heeft u interesse in onze diensten?

Relatie Geschenken

Z

Promotie Textiel

Thema Geschenken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Textiel bedrukken Eindhoven

U kunt textiel laten bedrukken bij Promotion Products Services in regio Eindhoven. Zo is het mogelijk om uw shirts en vesten te laten bedrukken met uw bedrijfslogo voor uw personeel. Wij doen dit graag voor u in onze eigen drukkerij. Daarnaast verkopen en bedrukken we nog veel andere soorten promotiematerialen en relatiegeschenken.

Textiel laten bedrukken bij Promotion Products Services in regio Eindhoven

Wij hebben een eigen drukkerij waarin wij verschillende producten kunnen bedrukken. Daarvoor gebruiken wij tampondrukken en zeefdrukken. Laatstgenoemde wordt ook gebruikt voor het bedrukken van textiel. Wij hebben een zogenaamde textielzeefdruk die textiel in maximaal 8 kleuren kan bedrukken middels automatische carrousels. Zo kunt u bijvoorbeeld logo’s of een bedrijfsnaam laten drukken op de bedrijfskleding van uw personeel in Eindhoven. U kunt altijd contact met ons opnemen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Overige drukmogelijkheden

Doordat wij een eigen drukkerij hebben, kunnen wij vrijwel alles bedrukken. Veel bedrijven schakelen ons dan ook in om promotiematerialen en relatiegeschenken te laten bedrukken. Als u zelf wilt weten wat Promotion Products Services voor u kan beteken, of wanneer u graag ons textiel wilt laten bedrukken voor uw bedrijf in Eindhoven, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via +31 (0)40 284 23 38.

Kerstpakket

Uniek en persoonlijk kerstpakket.  Geen minimale afname en voor een door U zelf te bepalen budget.

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

 

PPS Nuenen

De Huufkes 12
5674 TM Nuenen
tineke@pps-nuenen.nl
+31 (0)40 284 23 38