Heeft u interesse in onze diensten?

Relatie Geschenken

Z

Promotie Textiel

Thema Geschenken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Sportbekers Eindhoven

Sportbekers kunt u in omgeving Eindhoven kopen bij Promotion Products Services. Dit is niet het enige dat u kunt kopen bij ons. Wij staan bekend als leverancier van promotiematerialen en relatiegeschenken die bedrukt kunnen worden. Dit doen wij in onze eigen drukkerij. Daarnaast is het bij ons mogelijk om logo’s of andere tekeningen te laten drukken op kleding of stof.

Sportbekers en medailles kopen in regio Eindhoven

Wanneer u een toernooi organiseert, moet er natuurlijk een prijs zijn voor de winnaar. Deze kunt u kopen bij Promotion Products Services. Wij verkopen sportbekers en medailles in omgeving Eindhoven. U kunt deze online bestellen. Vervolgens zullen wij deze zo snel mogelijk bij u leveren. Als u geluk heeft, zijn de sportbekers die u graag wilt kopen op voorraad. Wij kunnen dan als het noodzakelijk is al binnen 1 dag leveren.

Overige mogelijkheden

Naast sportbekers kunt u bij ons in regio Eindhoven nog veel meer kopen. Wij staan bekend om ons diverse aanbod promotiematerialen en relatiegeschenken. Zo verkopen wij bijvoorbeeld kleding, pennen, kantoor accessoires, bureauaccessoires, agenda’s en kalenders die u allemaal kunt laten bedrukken met ons logo of iedere andere gewenste afbeelding. Om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden, kunt u het best even bellen. U bereikt ons via +31 (0)40 284 23 38.

Kerstpakket

Uniek en persoonlijk kerstpakket.  Geen minimale afname en voor een door U zelf te bepalen budget.

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

 

PPS Nuenen

De Huufkes 12
5674 TM Nuenen
tineke@pps-nuenen.nl
+31 (0)40 284 23 38