Heeft u interesse in onze diensten?

Relatie Geschenken

Z

Promotie Textiel

Thema Geschenken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Relatiegeschenken Helmond

Wilt u graag mooie en originele relatiegeschenken kopen in omgeving Helmond? Deze kunt u geven aan uw relaties als vriendelijk gebaar en om ervoor te zorgen dat ze uw bedrijf niet snel vergeten. U kunt ze kopen bij Promotion Products Services, gevestigd in Nuenen. Wij leveren relatiegeschenken en promotiematerialen aan klanten in de omgeving. Wij hebben een eigen drukkerij waar al deze relatiegeschenken en promotiematerialen kunnen worden bedrukt.

Aantrekkelijke relatiegeschenken van Promotion Products Services in omgeving Helmond

Uw relatiegeschenken moeten natuurlijk worden voorzien van uw bedrijfsnaam of het logo. Dat kunnen wij voor u doen. Wij kunnen ieder product bedrukken in onze eigen drukkerij. Wij gebruiken daarvoor twee druktechnieken. Bij tampondruk wordt door middel van een tampon een patroon op een product gedrukt. Deze tampon kan een verschillende hardheid, vorm of grootte hebben. Deze manier is uitermate geschikt voor het laten bedrukken van ronde, holle en bolle producten. Daarnaast werken wij ook met een zeefdruk. Hier kan vrijwel alles mee bedrukt worden. Wij hebben de volgende zeefdruktechnieken in huis:

  • Transferzeefdruk;
  • Pennenzeefdruk;
  • Textielzeefdruk;
  • Vlakzeefdruk.

Na het laten bedrukken van uw relatiegeschenken zullen wij deze snel bij u leveren in Helmond.

Contact opnemen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog wat vragen heeft over de mogelijkheden om bij ons relatiegeschenken te kopen en te laten leveren in Helmond. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40 284 23 38.

Kerstpakket

Uniek en persoonlijk kerstpakket.  Geen minimale afname en voor een door U zelf te bepalen budget.

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

 

PPS Nuenen

De Huufkes 12
5674 TM Nuenen
tineke@pps-nuenen.nl
+31 (0)40 284 23 38