Heeft u interesse in onze diensten?

Relatie Geschenken

Z

Promotie Textiel

Thema Geschenken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Logo borduren Eindhoven

Bent u benieuwd waar u een logo kunt laten borduren op kleding in regio Eindhoven? Wij hebben het antwoord. Dat doet u bij Promotion Products Services. Wij staan vooral bekend als drukkerij, maar kunnen voor u ook een logo borduren op kleding of stof. Wij bieden u te allen tijde een goede en klantvriendelijke service en leveren snel.

Logo laten borduren bij Promotion Products Services in regio Eindhoven: hoe werkt het?

Ten eerste dient u zelf uw logo aan te leveren per e-mail of USB-stick. Als u geen digitaal logo heeft, kunnen wij deze vaak alsnog opvragen bij de drukker van uw briefpapier. Wij zullen uw logo vervolgens omzetten naar een borduurpatroon met behulp van speciale software. U moet bovendien de kleding of stof inspannen in een ring. Deze heeft ruimte nodig. Broekzakken en borstzakjes zijn vaak lastig. Vaak kunnen wij echter alsnog creatieve oplossingen vinden. Als u uw logo wilt laten borduren in regio Eindhoven raden we u zeker aan dit bij ons te laten doen.

Borduurkaart

Een borduurkaart is een bestand dat kan worden gelezen door onze borduurmachines. In deze kaart zijn alle gegevens, zoals steken, afmetingen en kleuren van uw logo vastgelegd. De borduurkaart wordt gearchiveerd, maar is uw eigendom en wordt alleen in uw opdracht gebruikt. Als u meer wilt weten over borduurkaarten of uw logo op kleding wilt laten borduren door Promotion Products Services in regio Eindhoven, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40 284 23 38.

Kerstpakket

Uniek en persoonlijk kerstpakket.  Geen minimale afname en voor een door U zelf te bepalen budget.

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

 

PPS Nuenen

De Huufkes 12
5674 TM Nuenen
tineke@pps-nuenen.nl
+31 (0)40 284 23 38