Heeft u interesse in onze diensten?

Relatie Geschenken

Z

Promotie Textiel

Thema Geschenken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kleding bedrukken Eindhoven

Kleding kunt u laten bedrukken bij Promotion Products Services in regio Eindhoven. Wij begonnen ooit met een eigen drukkerij die inmiddels is uitgegroeid tot een modern en veelzijdig bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van promotiematerialen en relatiegeschenken. Wij hebben alles in huis voor een geslaagd drukproces en het verpakken en vervoeren van onze producten.

Manieren om kleding te laten bedrukken bij Promotion Products Services in regio Eindhoven

Wij werken met twee druktechnieken. Tampondruk is de eerste manier van bedrukken. Een tampon brengt de inkt over op het te bedrukken product. Op basis van het te bedrukken oppervlak worden de hardheid, vorm en grootte van de tampon bepaald. Tampondruk is bij uitstek geschikt voor het bedrukken van ronde, holle, bolle, maar ook vlakke producten. U kunt rekenen op een scherpe bedrukking. Tegenhanger is de zeefdruk, waarbij een fijn gaas van polyester of staal wordt gespannen over een raamwerk van aluminium. Er wordt inkt op het raam aangebracht en drukt deze met behulp van een rakel uit. Zo ontstaat de vorm van een sjabloon. Er zijn verschillende soorten zeefdruktechnieken:

  • Vlakzeefdruk;
  • Textielzeefdruk;
  • Pennenzeefdruk;
  • Transferzeefdruk.

U begrijpt dat textielzeefdruk de meest gebruikte manier is om kleding te laten bedrukken bij ons in regio Eindhoven.

Kleurenkaart

Als u wilt weten in welke kleuren wij uw kleding kunnen bedrukken bij ons in regio Eindhoven, kunt u de kleurenkaart bekijken. Als u nog meer wilt weten, kunt u bellen naar +31 (0)40 284 23 38.

Kerstpakket

Uniek en persoonlijk kerstpakket.  Geen minimale afname en voor een door U zelf te bepalen budget.

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

 

PPS Nuenen

De Huufkes 12
5674 TM Nuenen
tineke@pps-nuenen.nl
+31 (0)40 284 23 38