Heeft u interesse in onze diensten?

Relatie Geschenken

Z

Promotie Textiel

Thema Geschenken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Borduren

Veel gestelde vragen over borduren

Hoe moet ik een logo of tekening aanleveren?

Het te maken logo kunt u aanleveren per e-mail of USB stick; bij voorkeur afbeeldingbestanden (.bmp, .jpg) met een zo groot mogelijke resolutie en bij borduringen naast het afbeeldingbestand ook graag een vectorbestand (.eps, AI of PDF)

Ik heb geen digitaal logo, wat nu?

Indien u zelf geen digitaal logo heeft kunnen wij deze meestal bij de drukker van uw briefpapier meestal opvragen. Maar ook een goede tekening op papier is meestal bruikbaar.

Een Borduurpatroon wat is dat?

Na ontvangst van uw logo of tekening gaan wij deze met van speciale software omzetten naar een borduurpatroon. Dit houdt in de dat wij verschillende steeksoorten, steek-dichtheden en steeklengtes toepassen en de verschillende kleuren in de juiste volgorde plaatsen. Deze bewerking wordt ook punchen genoemd. Tijdens het punchen wordt de kwaliteit van het borduursel bepaald. Dus een goede kaart is het halve werk. Promotion products services maakt de borduurkaarten op eigen DTP afdeling waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen.

Wat is een borduurkaart?

Een borduurkaart is een bestand dat door onze borduurmachines gelezen kan worden en waar alle belangrijke gegevens zoals steken, de afmeting en kleuren van uw tekening of logo in vastgelegd zijn.

Hoe worden de kleuren van een borduring bepaald?

Promotion Products Services heeft vele kleuren garen op voorraad staan. Indien een pms kleur bij u bekend is ontvangen wij die graag de gebruiken wij die graag. Indien u deze niet heeft proberen wij de kleuren zo nauwkeurig mogelijk in overleg met U te bepalen.

Wat zijn de kosten van een borduurkaart?

Promotion Products Services berekent € 35,00 voor het maken van een borduurkaart. De borduurkaart wordt gearchiveerd. De kaart is uw eigendom en zal dus alleen in uw opdracht worden ingezet. Teverns is deze altijd vrij opvraag baar bij Promotion Products Services.

Kan overal op geborduurd worden?

Nee, de kleding/stof moet worden ingespannen in een ring, deze heeft ruimte nodig om zich te kunnen bewegen. Zo zullen er voor broekzakken en borstzakjes creatieve oplossingen gezocht moeten worden. En heel soms is dat niet mogelijk.

Er staat een ring op mijn kledingstuk

Doordat de kleding ingespannen is er een afdruk achterlaten op het materiaal, dit is na het wassen verdwenen.

Neem contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

PPS Nuenen

De Huufkes 12
5674 TM Nuenen
tineke@pps-nuenen.nl
+31 (0)40 284 23 38